Иван Тенчев спечели за втора поредна година първото място в световния турнир по облепяне на автомобили с фолио – World Wrap Masters, което тази година се проведе в Берлин. Горди сме, че българин стана шампион по car wrapping на такова престижно състезание, с голяма конкуренция от над 20 държави от цял свят – САЩ, Япония, Тайланд, Бразилия, Русия и много европейски страни.

Иван Тенчев грабна 1-во място в турнира

Надпреварата по инсталиране на фолио на световното в Берлин протече на няколко етапа, в продължение на 3 дни. Една от задачите за Иван и всички участници бе да се облепят отделни елементи от автомобила за точно време, т.е да се проследят бързина, ловкост, качество на апликиране. Разбира се, той показа завидни умения и се справи перфектно с поставените задачи, заради което грабна и шампионската титла.

Една от бъдещите цели на световния шампион по car wrapping е да отвори първия в Източна Европа тренировъчен център за инсталиране на фолио в родния си град Варна.

Пожелаваме на Иван Тенчев да сбъдне целите и мечтите си, както и още много титли, които да прославят и него, и страната ни! Успехи и на екипа му от и Астра Фолио!

Тази статия първоначално е публикувана в Partners ltd